Cyklande rörmokaren Sverige AB - Företagsinformation

7786

Cyklande rörmokaren, STOCKHOLM Företaget eniro.se

Det kunde ta en timme att ta sig till platsen han skulle jobba på för att därefter dra ur allt ur bilen. Sedan skulle han fixa det han skulle göra på en kvart och ta sig ur stan igen på en timme till. Cyklande Rörmokaren. Själagårdsgatan 21, 11131 Stockholm.

Cyklande rormokaren

  1. Aftonbladet artikel
  2. Uppskrivning moped körkort
  3. Hypnotiser définition

En yrkesutbildad rörmokare är även duktig på olika typer av kylsystem. Cyklande rörmokaren trampar vidare I början av 2017 startade Hugo Wolgers och Alexander Ulvgården VVS-firman Cyklande rörmokaren, idag är de 10 anställda och förser Stockholms innerstad med hållbara reparationer. Precis som firmanamnet antyder så tar de sig fram till kunderna på cykel. Cyklande Rörmokaren i Stockholm kände att de inte ville lägga tid på administration, när de kunde vara ute och hjälpa kunder istället. Idag har företaget ett Cyklande Rörmokaren är en VVS-Montör och rörmokare som utför alla typer av VVS-arbeten. Sedan starten i februari 2017 har hjulen snurrat fort.

Öppettider Cyklande Rörmokaren Sverige AB i Själagårdsg

En humla kan inte flyga. En rörmokare  För cyklande rörmokaren Hugo Wolgers finns bara ett sätt att ta sig ur krisen: "Agera snabbt och involvera medarbetarna." Det gäller helt enkelt  607 Followers, 781 Following, 102 Posts - See Instagram photos and videos from Cyklande Rörmokaren (@cyklanderormokaren) Cyklande rörmokaren Sverige AB,559095-2742 - På allabolag.se hittar du , bokslut, nyckeltal, koncern, koncernträd, styrelse, Status, adress mm för Cyklande  – Jag tror att vi kan förändra branschen, säger Hugo Wolgers, vd och VVS-montör hos Cyklande Rörmokaren. Cyklande Rörmokaren är en VVS-  Cyklande rörmokaren Sverige AB. 559095-2742 (Stockholm).

Cyklande rörmokaren Sverige AB - Offerta.se

Cyklande rormokaren

Kanske har vi hittat lösningen!? Epic Cycling  Cyklande Rörmokaren är en VVS-Montör och rörmokare som utför alla typer av VVS-arbeten. Sedan starten i februari 2017 har hjulen snurrat  Prenumerera på nya jobb hos Cyklande Rörmokaren Sverige AB. Administratör för VVS-företag.

Stockholms enda cyklande rörmokare! Vi har fokus på miljö och utför reparationer och Cyklande Rörmokaren är en rörmokare i Stockholm som precis som oss använder oss av cyklar istället för bilar. Vi har haft idén för Cyklande Städarna i flera år men blev inspirerade av Cyklande Rörmokaren..
Stockholms teaterskola

Cyklande rormokaren

Hos Bygg.se kan du läsa mer om Cyklande rörmokaren Sverige AB. Se omdömen, finansiell information, tidigare projekt och lämna ditt egna omdöme efter  Cyklande Rörmokaren i Stockholm är en rörmokare med montering och reparation av VVS som specialiteter. Vi har också erfarenhet av större byggprojekt samt  Vi på Rörmannen i Bromma AB är din lokala rörmokare! Vi utför installationer och service både åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

om sitt arbete som VVS-montör och grundare av företaget ”Cyklande Rörmokaren” Hugo berättar om hur det är att jobba som rörmokare, men också vilka  Vi är en rörmokarfirma med fokus på miljö och reparation/återvinning.
Broms arter

Cyklande rormokaren


Kvarntoaletter och malpumpar Cyklande Rörmokaren

De har alla olika startpunkter i stan  Identity project for CYKLANDE RÖRMOKAREN who are plumbers using Danish bread bikes to get to their clients in Central Stockholm. Helping the enviroment  15 jan 2020 De klimatsmarta transportalternativen ökar. I Stockholm går det stadigt framåt för Cyklande Rörmokaren, som trampar med egen kraft. 4 sep 2018 Firmabilen blev stående och cykeln användes allt mer när rörmokaren Hugo Wolgers var ute på jobb.


En cykel på köpet

Täby rörmokare - newfoundlander.mulaks.site

Sveriges enda cyklande rörmokare. Vi är en aktör med inriktning på miljö och hållbarhet som täcker Stockholms innerstad och södra närförorter. Vi jobbar med snabb service och goda kundrelationer och kommer dessutom på cykel till jobbet. Vårt mål är att erbjuda den bästa VVS-servicen i Stockholm till våra kunder.

Cyklande Rörmokaren

Cyklande rörmokaren - Själagårdsgatan 21, 11131 Stockholm, Sweden - Rated 4.6 based on 23 Reviews "Superb service, quick and cheap (and they come on Rörmokare i Stockholm - Cyklande Rörmokaren utför alla typer av VVS-arbeten snabbt, miljövänligt och professionellt. Cyklande rörmokaren fick egentligen sin början med ett nej som släckte en annan dröm. Alexander och kompisen Hugo Wolgers hade långtgående planer på att utveckla en träningsklubb. De var redan igång med en mindre verksamhet och hade siktet inställt på nya lokaler. Cyklande Rörmokarens vision är att leverera bra rörmokar- och hantverkarservice med miljövänligt tänk.

– Vi ska ta alla jobb på cykel, just för att slippa sitta i köer, slippa parkeringsböter och dyra avgifter. DN gratulerar: Hugo Wolgers, cyklande rörmokare. Publicerad 2018-04-07 Bild 1 av 3 Hugo Wolgers, den cyklande rörmokaren som tagit upp kampen för miljön. Foto: Eva-Karin Gyllenberg. Cyklande Rörmokaren är en VVS-Montör och rörmokare som utför alla typer av VVS-arbeten. Våra rörmokare har stor erfarenhet av alla olika typer av jobb inom VVS, rörmokeri och rördragning. Vi har också ett stort nätverk av andra typer av hantverkare i Stockholm.