Hallsberg Kumla SK

1028

Jobba hos oss - Kumla kommun

Hos oss träffar du väldigt mycket människor och har ett varierande arbete som vid tillfällen kräver ett högt arbetstempo. Här på Djupadalsbadet erbjuder vi dig en mängd olika aktiviteter. Utbudet varierar mellan säsongerna, så ha för vana att gå in här på sidan för att hålla dig uppdaterad. Du kan även boka in dig för barnkalas och träffa Kumlahumlan, anläggningens egna maskot. Hos oss här på Djupadalsbadet finns någonting för alla som tycker att det är roligt att bada. I Äventyrsbadet åker du ner för våra rutschkanor, sveps med i strömvirvelpoolen eller kopplar av i bubbelpoolen. Se lediga jobb som Kassapersonal i Kumla.

Djupadalsbadet kumla jobb

  1. Encyclopedia britannica about
  2. Nhl svenskar
  3. Gvk säkra badrum

23 lediga jobb som Kumla Kommun i Hallsberg på Indeed.com. Ansök till Lärare, Omvårdnadspersonal, Mark- Och Exploateringsingenjör med mera! I Kumla kommun finns behov av att täck upp den ordinarie bemanningen vid ordinarie personals frånvaro. Hos oss finns möjlighet att arbeta som vikarie inom flera av våra förvaltningar. Djupadalsbadet bad och camping, Kumla. 2.2K likes. Välkommen till Djupadalsbadet!

Administrativ chef jobb Kumla - 133 aktuella lediga jobb - Jooble

oktober - Kumla kommun bild. InfoPoints  Som kommun erbjuder Kumla ett stort och brett utbud av fritidsaktiviteter.

Camping jobb i Örebro län Careerjet

Djupadalsbadet kumla jobb

Ansök till Lärare, Omvårdnadspersonal, Mark- Och Exploateringsingenjör med mera! Vill du jobba på en rolig och givande arbetsplats, som är utmanande med stora utvecklingsmöjligheter Vi söker nu dig som vill arbeta som semestervikarie på Djupadalsbadets bad och camping, som är välbesökt av såväl gammal som ung Kumla är en kommun som växer och här finns en anda av nybyggande och utveckling. Vår vision är att alltid vara lite bättre och detta uppnår vi genom att växa smart, satsa på barn och unga, ta hand om våra invånare och ta tillvara på den närhet som finns. Lediga jobb Kumla Välkommen till ledigajobbkumla.se där du kan se alla lediga jobb i Kumla. Genom att välja en specifik arbetsgivare eller ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Kumla som finns hos den arbetsgivaren / inom det yrket. I Kumla kommun finns behov av att täck upp den ordinarie bemanningen vid ordinarie personals frånvaro. Hos oss finns möjlighet att arbeta som vikarie inom flera av våra förvaltningar.

Vi söker två badvärdar med teamledaransvar till Djupadalsbadet i Kumla kommun. Djupadalsbadet öppnades 2013 och är en välbesökt anläggning, både för invånarna i Kumla, men även för besökare från andra delar av länet och landet. Här hittar du information om jobbet Djupadalsbadet söker två badvärdar med teamledaransvar i Kumla. Tycker du att arbetsgivaren eller yrket är intressant, så kan du även se om det finns fler liknande jobb i Kumla. Djupadalsbadet öppnades 2013 och är en välbesökt anläggning, både för invånarna i Kumla, men även för besökare från andra delar av länet och landet. Hos oss träffar du väldigt mycket människor och har ett varierande arbete som vid tillfällen kräver ett högt arbetstempo. Djupadalsbadet bad och camping officiella webbplats med service och information för besökare.
Tinas grill menu

Djupadalsbadet kumla jobb

Hos oss här på Djupadalsbadet finns någonting för alla som tycker att det är roligt att bada. I Äventyrsbadet åker du ner för våra rutschkanor, sveps med i strömvirvelpoolen eller kopplar av i bubbelpoolen.

Du ska också vara beredd att jobba med andra arbetsuppgifter inom anläggningen, såsom fastighetsskötsel och uppgifter i simhallarna.
Vad är iban handelsbanken

Djupadalsbadet kumla jobb
Sommarvikariat på Djupadalsbadets bad och camping - Kultur- och

019-58 87 00 [email protected] Vattugatan 34 Öppettider Motionsbassängen.


Outlook kalmar

Chefsjobb Kumla Chefsjobb.nu

Jobb | Cookies | Personuppgiftspolicy | Sydnärkenytts vänner | Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla. Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till Polis larmades till parkeringen utanför Djupadalsbadet under fredag kväll där ett gäng ungdomar var väldigt Som semestervikarie på Djupadalsbadets bad och camping kommer du att arbeta inom badvärd, fastighetsskötare och badkassaservice 37 Lediga Kumla jobb i Örebro Län på Indeed.com. en sökning.

sommarjobb kumla - lediga jobb - Jobbsafari

Robert, som jobbar tätt tillsammans med personalen uppe i själva Kumla kommun har investerat i tekniken ultrafiltrering, för att minska  Djupadalsbadet Kumla ☀️ #bada #äventyrsbad #sverigesommar #djupadalsbadet vi behöver jobba lite på landningen till nästa gång #djupadalsbadet. Han kommer närmast från Kumla kommun där han var driftchef, bland annat för Djupadalsbadet. Varför sökte du jobb på Örebroporten?

I kommunen finns framgångsrika företag, ett rikt kultur- och fritidsutbud, god kommunal service samt utmärkta kommunikationer. Djupadalsbadet öppnades 2013 och är en välbesökt anläggning, både för invånarna i Kumla, men även för besökare från andra delar av länet och landet. Hos oss träffar du mycket människor och har ett varierande arbete som vid tillfällen kräver ett högt arbetstempo.