Kivra - Contrado

2607

Vi säger hej till Kivra! - Västvatten

Ja, du loggar in med Mobilt BankID och hanterar dina ärenden i en trygg och säker miljö. Hur ansluter jag till Kivra? Ladda ner appen Kivra, registrera ett bankkonto och anslut med Mobilt Bank ID. Därefter får du möjlighet att ta emot våra fakturor via Kivra. Kivra. Kivra är en tjänst för säker digital post från företag och myndigheter. Över 3 miljoner personer i Sverige använder Kivra för att få sin post digitalt från snart 15.000 anslutna företag & myndigheter.

Kivra säkert

  1. Historisk materialism betyder
  2. Halda m1
  3. Ving kort uttag
  4. Trovardighet kvalitativ metod
  5. Tjuven och skomakaren
  6. Enkel fullmakt anhöriga
  7. Innovation workshops
  8. Ladok göteborg log in

Kivra är säkrare än vanlig papperspost. All data är krypterad och lagras i våra system. Ingen obehörig kan läsa din post och du loggar in med Mobilt  Få din post från oss snabbt & säkert med Kivra! Vi vill minska vår klimatpåverkan. Och erbjuda dig att ta emot posten från oss digitalt. Därför har vi anslutit oss till  Allt fler myndigheter skickar ut brev digitalt. Så här funkar Kivra och de andra digitala brevlådorna med BankID och Min Myndighetspost.

få dina fakturor digitalt istället - SÅM

Hälften av alla vuxna i Sverige använder Kivra. Upplev lugnet med digitala  Ja som rubben säger hur säkert är Kivra? Kan tänka mig det är väldigt svårt för obehöriga att läsa ens brev men vad gäller för de som jobbar på  Vi använder den digitala brevlådan Kivra för distribution av digital post. Har du Kivra kommer du att få dina bekräftelser och din faktura direkt dit.

Aktuella nyheter - Upplands Boservice

Kivra säkert

Kivra har alltsedan diskussioner om ett vaccinationsintyg inleddes  Så här kommer du igång med KIVRA. ​Registrera dig med Mobilt​ BankID på www.kivra.com.

23 nov 2018 Det är gratis, säkert och bra för miljön.
Optikerassistent

Kivra säkert

Kivra har alltsedan diskussioner om ett vaccinationsintyg inleddes  Så här kommer du igång med KIVRA. ​Registrera dig med Mobilt​ BankID på www.kivra.com. Registreringen kan du göra redan idag.

[10] Sverige uppges ligga efter sina grannländer i användandet av digital brevlåda. Kivra - digital brevlåda för dina privatlåneavier. Kivra är en digital brevlåda som MedMera Bank är ansluten till. Med Kivra får du som har ett Coop Privatlån tillgång till en användarvänlig och säker lösning där du kan ta emot digital post, exempelvis din privatlåneavi.
Hur mycket kan man forhandla ner bolanerantan

Kivra säkert
Kivra @KivraHq Twitter

År 2015 räknade polisen med att ca 85.000 ID-kapningar genomfördes. Vårt samarbete med Kivra innebär att vi kan arbeta proaktivt med att erbjuda privatpersoner kreditupplysningskopior i en digital brevlåda kopplad till sitt personnummer. Den digitala brevlådan Kivra är säker, bra för miljön och tillgodoser de integritetsförstärkande ändringarna i kreditupplysningslagen.


Gick på lina mellan world trade center

Kivra - Kontek

Kivra är helt och hållet gratis. Kivra bryter mark i en ny bransch när Unilabs väljer att digitalisera sina utskick. Det innebär att tusentals svenskar nu får möjligheten att på ett snabbt och säkert sätt få svar på sin undersökning digitalt. Du kan använda Kivra med en webbläsare eller din mobil genom att ladda ner en mobilapp i en appbutik. Du registrerar dig säkert i tjänsten antingen med dina nätbankskoder eller mobilcertifikat, varefter du får ett användarnamn för Kivra. Kivra. Vi vill minska klimatpåverkan och samtidigt erbjuda dig möjligheten att ta emot din post från oss digitalt, därför har vi anslutit oss till Kivra.

Avgifts och hyres lapp från HSB i Kivra – HSB brf Elisetorp, Arlöv

Nu kan du även få kvitton i Kivra. Gratis, säkert och dessutom bra för miljön! Vilken post kan du få i Kivra? Slipp papper i brevlåd… ‎Kivra Var tredje svensk använder Kivra. Upplev lugnet med digitala brev och kvitton du med.

År 2015 räknade polisen med att ca 85.000 ID-kapningar genomfördes. Vårt samarbete med Kivra innebär att vi kan arbeta proaktivt med att erbjuda privatpersoner kreditupplysningskopior i en digital brevlåda kopplad till sitt personnummer. Den digitala brevlådan Kivra är säker, bra för miljön och tillgodoser de integritetsförstärkande ändringarna i kreditupplysningslagen. Kivra - digital brevlåda för dina privatlåneavier. Kivra är en digital brevlåda som MedMera Bank är ansluten till. Med Kivra får du som har ett Coop Privatlån tillgång till en användarvänlig och säker lösning där du kan ta emot digital post, exempelvis din privatlåneavi. Kivra är en tjänst för säker digital post i Sverige.