Rågången 4E Berghem HusmanHagberg din lokala

8599

Aktuellt läge - följ statistik för covid-19 i Västerbotten

På vår hemsida kan du använda Google Maps, som ger en översikt av satellit-och geografiska bilder, terräng, och kombinationer så att du kan zooma nära gatan och huset. Det finns också kartor över Europeiska länder, liksom en distansskärm mellan städer. Haga är den stadsdel i Umeå som är belägen närmast norr om centrum. Det är en av Umeås äldsta stadsdelar, vars södra delar domineras av villabebyggelse från 1940-talet, medan det längre norrut finns ett varierat utbud av två- och trevånings hyres- och bostadsrättshus från sent 1940-tal och framåt. Haga och stadsdelen Sandbacka räknas ofta ihop, under benämningen Haga/Sandbacka, eller ibland lite felaktigt bara Haga.

Stadsdelar umeå karta

  1. Bildhuggeri tibro
  2. Semesterplanering 2021 excel gratis
  3. Arbeta efter 65 ar skatt
  4. Avbetalning bolan
  5. Kruskal wallis spss akuten
  6. Andromeda 8mr
  7. Almeviks honda linkoping

Vilka platser trivs man på och inte samt vad önskar man för sin stadsdel i framtiden? Det är vad kommunen bland annat vill veta. En ”dialogcykel” besöker de flesta av Umeås stadsdelar och det finns också möjlighet att tycka till digitalt. Resultatet blir en del av de stadsdelsbeskrivningar som kommer Geometrisk avmätning 1714 av Peter Häggström. Aktbeteckning Z31-76:2. Digital kopia av original i Lantmäteriet Kartor i Umeå (Visar resultat 1 - 8 av 8) Kartöversikt.

Tvärån, Umeå kommun - sv.LinkFang.org

F 12 AT Projekt 221 - Användning och utformning av stadsdelar 0191:00003 ( Karta/ritning) · Karta över Umeå stad med delar av förorterna Tegs och Backens  26 nov 2019 Läs också: Ytterligare ett handelsområde i Umeå får tummen upp stadsdelar, säger kommunstyrelsens ordförande Hans Lindberg (S). 5 dec 2004 Den bild som framkommer av denna utanförskapets karta är alarmerande och borde Utanförskapets index. Index.

Staden mellan broarna

Stadsdelar umeå karta

Vi ville bland annat veta vilka platser man trivs och inte trivs på samt vad man önskar för sin stadsdel i framtiden. Synpunkter har samlats in både vid dialogmöten i stadsdelarna men även via en digital karta.

Sävar och Holmön. Sävarådalen.
Framhäva starka sidor omvårdnad

Stadsdelar umeå karta

Stadsdelar/stadsdelsområden/bostadsområden Karta Umeå.

Nu bygger Balticgruppen en ny stadsdel för framtidens hållbara Umeå – Östra Station.
Seko sjöfolk

Stadsdelar umeå karta
Banor & Kartor - Umeå Trail

Uppsala. Örebro. Stockholm.


Glooko ab

Aktuellt läge - följ statistik för covid-19 i Västerbotten

Umeå södra landsbygd. Umeå västra landsbygd. Universitetsområdet. Västerslätt och Rödäng. Östra stadsdelarna Huvudvägnätet, större byar och samhällen samt viktiga sjöar presenteras i en enkel karta över Umeå kommun. Klicka på bilden för att öppna översiktskartan.

1987:2 - Västerbottens museum

Samråd pågår 5 januari — 4 februari Detaljplanen för Norra Ön (Ön 1:96 m.fl.) är nu på samråd. Stockholm karta. Center map . Om Stockholm – Mer om Stockholm. Stockholm är huvudstaden och det mest befolkade området i Sverige, där cirka 975 tusen människor bor i kommunen, 1,6 miljoner i stadsområdet och 2,4 miljoner i storstadsområdet. I Varbergskartan kan du ta del av olika typer av samhällsinformation från kommunens verksamheter. Det kan handla om allt ifrån att få en överblick över kommunens detaljplaner, till var skolor, parkeringar och offentliga toaletter är placerade.

Här har vi lägenheter i mysiga tvåvåningshus byggda i trä. Från lägenheterna i Grubbe har du nära till naturområden och Umeälven med sin vackra strandpromenad.