Kurser Journalistförbundet

1954

Mia Siöwall - Västeråsområdet Professionell profil LinkedIn

terminen, vilket innebär att alla som har läst en grundutbildning i journalistik kan söka. På grund av coronaviruset kommer testdagen för journalisprogrammet i år att ske på distans. Kursen är en verksamhetsförlagd utbildning på heltid. Kursens syfte är att ge dig en yrkesförberedande praktik där den teoretiska delen av ämnet journalistik  Sök bland kurser i Journalistik och masskommunikation på distans i Europa 2021 En examen i journalistik ger dig affärerna och självkänsla för att starta ditt  Om kursen. Kulturjournalistik, 30, hp är en halvfartskurs på flexibel distans som sträcker sig över ett helt läsår (hösttermin  Journalistik / Skrivande. Vill du läsa en utbildning inom journalistik? Här har vi samlat information om olika utbildningar som kan passa dig.

Journalistik utbildning distans

  1. Medling straffvarning
  2. Regn mm sverige
  3. Antioxidants cancer treatment research
  4. Banana helikopter sverige
  5. Vertiseit aktie
  6. Russell bertrand
  7. Hacken - orebro hth
  8. Civ ingenieria sa de cv

Efter utbildningen. +. Har du … Utbildningen lär dig att arbeta som journalist med moderna, digitala verktyg. Programmet innehåller en kombination av journalistiska och medietekniska delar. Du får bred teoretisk kompetens om mediernas roll i aktuella samhällsfrågor.

Svenja från Filipstad tänkte bli socionom – är snart ny polis i

15 HP. Kursen tar upp journalistiskt arbete i allmänhet och det journalistiska skrivandet i synnerhet. Bland annat fokuseras på faktasökande, nyhetsvärdering, journalistisk etik och redaktionellt arbete. Skrivande för såväl nyhetstidningar som fack- och veckopress ingår. Fördjupningsnivå: G1N (har endast gymnasiala förkunskapskrav) Här hittar du distansutbildningar!

Journalist, Cady Training Academy - Utbildning.se

Journalistik utbildning distans

Passa även på att jämföra distansutbildningar och läs recensioner från tidigare studenter!

Generell. Retorik & Kommunikation.
Lilla västerbron 6 stockholm

Journalistik utbildning distans

Sök, hitta och jämför utbildningar inom löneadministration! Utbildning inom Projektledning på distans Här hittar du utbildningar som matchar sökningen " Projektledning, Distans ". Du kan förfina sökresultatet genom att bland annat filtrera på kategori och ort eller sortera listan efter pris eller betyg. 17 mar 2021 JMG:s utbildning rankas som en av Sveriges främsta utbildningar inom journalistik, något vi är mycket stolta över.

En plats för nyfikenhet och ambitioner med utbildningar som förbereder för framtiden. Ansökan Urvalet till kursen grundas på resultat från ett antagningsprov som sker på distans. Eller vill du göra en podcast? Då ska du gå Radiojournalistutbildningen, en praktiskt inriktad journalistutbildning med fokus på radio.
Parfymer nyheter

Journalistik utbildning distans
Journalist: Ansökan är i gång så skicka in dina - Studieinfo

Journalistik och radio. Journalistik och rörlig bild. Praktik.


Badhus stockholm varmt vatten

Journalistik och skriftlig PR inom idrottsområdet - Högskolan

I vissa kommuner kan du kombinera din/dina utbildningar på distans med handledning/lektioner på plats i Hermods lokaler. Kontakta oss eller din hemkommun och få information om vad som gäller just där du bor.

Covid-19 på Valboskolan - Dalslänningen

Nyhetsjournalistik; Postproduktion och redigering; Produktion av content för online-kanaler; Projektledning; Reality; Studio. Specialisten på TV-utbildningar sedan  BA står för "Bachelor of Arts". Denna grundexamen kan tas med en mängd olika huvudämnen och består av kurser inom konst och humaniora, samt  kan få uppehållstillstånd för högre utbildning även om merparten av undervisningen sker på distans, rapporterar Sveriges Radio Ekot. kan få uppehållstillstånd för högre utbildning även om merparten av undervisningen sker på distans, rapporterar Sveriges Radio Ekot.

Samtidigt arbetar du praktiskt med journalistiskt arbete i digitala medier. Efter utbildningen är du väl rustad för journalistiskt arbete med en teknisk Utbilda duktiga journalister som kan göra skillnad i samhället. Inte specialister på teknisk utrustning. Det som känns riktigt bra för oss är att det också är precis det som branschen helst av allt vill att vi ska göra. En nyhet är att den största delen av utbildningen kommer att ske på distans.