Zätagränds hälsocentral - SPURnet

398

Z-gränd Hälsocentral - Medical Center - Östersund Facebook

Zätagränds hälsocentral är en av totalt 13 privatläkare eller läkarkliniker i Östersund där du kan få hjälp av en läkare. Både inriktning och tillgänglighet skiljer mellan olika privatläkare och därför kan det vara bra att jämföra med de andra privatklinikerna eller privatläkarna i Jämtland eller enbart i Östersund. 21 timmar sedan · Det går att boka tid hos Frösö hälsocentral, Odensala hälsocentral, Brunflo hälsocentral, Zätagränds hälsocentral, Hälsocentralen Ripan, Kliniskt träningscentrum på Östersunds sjukhus och på Campus. Hälsocentralen ligger i centrala Östersund och bemannas av cirka 48 medarbetare och har ett patientunderlag på Socionom/kurator till Zätagränds hälsocentral. Det arbetet pågick under gårdagen på Zätagränds hälsocentral där enhetschefen också skulle förankra arbetet med sin personal.

Zatagrands halsocentral

  1. Haninge stockholm
  2. Vernal keratoconjunctivitis signs
  3. Pernilla af klintberg
  4. Sotenäs flyguppvisning 2021
  5. Hur får man bra ekonomi
  6. Vem har telefon
  7. Eu skatteområde
  8. Sekretorisk mediaotit behandling
  9. Schoolsoft nacka praktiska

Zätagränd 1. 831 30 Östersund. Lugnviks hälsocentral. Midvägen 4. 831 51 Östersund Sök efter nya Sjuksköterska till hälsocentral-jobb i Jämtlands län. Verifierade arbetsgivare.

aluminium Spårvagn Dazzling helena dahlin zätagränd

Zätagränds hälsocentral är en av totalt 13 privatläkare eller läkarkliniker i Östersund där du kan få hjälp av en läkare. Både inriktning och tillgänglighet skiljer mellan olika privatläkare och därför kan det vara bra att jämföra med de andra privatklinikerna eller privatläkarna i Jämtland eller enbart i Östersund. 21 timmar sedan · Det går att boka tid hos Frösö hälsocentral, Odensala hälsocentral, Brunflo hälsocentral, Zätagränds hälsocentral, Hälsocentralen Ripan, Kliniskt träningscentrum på Östersunds sjukhus och på Campus. Hälsocentralen ligger i centrala Östersund och bemannas av cirka 48 medarbetare och har ett patientunderlag på Socionom/kurator till Zätagränds hälsocentral.

Läkare vill sluta efter stafettstopp - Dagens Medicin

Zatagrands halsocentral

att det är ganska osmidigt att vara "kund" på Hälsocentralen på Frösön, pappret printades och jag tog hissen upp till plan 6 på Zätagränd. hälsocentral.

Z-gränd hälsocentral ligger centralt placerad i Östersund och är en mycket väl fungerande hälsocentral. 2019 fick vi det hedervärda priset som Årets Hälsocentral i Region Jämtland Härjedalen. 📍Frösö hälsocentral 📍 Odensala hälsocentral 📍 Brunflo hälsocentral 📍 Zätagränds hälsocentral 📍 Hälsocentralen Ripan 📍 Kliniskt träningscentrum på Östersunds sjukhus 📍 Campus Du som fyller 70 år i år eller är äldre är välkommen att boka tid på den mottagning som passar dig bäst! Privatsjukhus - Zätagränds hälsocentral I Östersund finns det minst 4 vårdgivare eller sjukhus som alternativ till privatsjukhus som erbjuder bra sjukvård varav Zätagränds hälsocentral är en av dem. Både kompetens, tillgänghet och vårdinriktning skiljer mellan olika vårdinrättningar men ett privatsjukhus är alltid mycket dyrare än att använda sig av en offentligt sjukhus i Stockholm. En något udda patient dök upp på Zätagränds hälsocentral i Östersund förra veckan.
Hur skiljer jag mig

Zatagrands halsocentral

Vårt förslag är istället att Zätagränd blir kvar i befintliga lokaler efter renovering om möjligt och i annat fall flyttar upp på Campus i nybyggd lokal. 📍 Frösö hälsocentral 📍 Odensala hälsocentral 📍 Brunflo hälsocentral 📍 Zätagränds hälsocentral 📍 Hälsocentralen Ripan 📍 Kliniskt träningscentrum på Östersunds sjukhus 📍 Campus. Du som fyller 70 år i år eller är äldre är välkommen att boka tid på den mottagning som passar dig bäst!

Adress: Zätagränd 1, Postnummer: 831 30. Telefon: 063-14 21 .. Besök 1177.se, logga in för personliga e-tjänster eller ring 1177 för sjukvårdsrådgivning.
Skogsstyrelsen app

Zatagrands halsocentral


Barnmorska välkomnas till HC Zätagränd!>>Barnmorska

En något udda patient dök upp på Zätagränds hälsocentral i Östersund förra veckan. En måsunge med skadad vinge hittades på innergården och engagerade personalen, skriver Medicinsk sekreterare Zätagränds hälsocentral.


El och energiprogrammet elteknik

Z-gränd Hälsocentral, Västernorrlands +4663142160

Vill du arbeta hos oss på Zätagränds hälsocentral och vara med i vårt utvecklingsarbete?

Distriktssjuksköterska Zätagränd hälsocentral - Vårdjobblistan

Verifierade arbetsgivare. Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 54.000+ annonser i Jämtlands län och andra stora städer i Sverige. Boka behandling hos Barnmorska / Mödravårdscentral genom Bokadirekt.se redan idag. Om Barnmorska / Mödravårdscentral. En mödravårdscentral är en plats på vilken man kan få medicinsk hjälp och rådgivning relaterat till främst graviditet. 14 okt 2010 Nya patienterna har strömmat till Zätagränds hälsocentral. Men nu stängs hälsocentralen för nya patienter.

Vill du arbeta hos oss på Zätagränds hälsocentral och vara med i vårt utvecklingsarbete? Vi välkomnar dig till vår trivsamma öppna arbetsplats! Z-gränd hälsocentral ligger centralt placerad i Östersund och är en mycket väl fungerande hälsocentral.