Kontorshotell: Hitta kontor och kontorsplatser på kontorshotell

4742

Boka en kontorsplats hos oss - Skepparholmen - Spa- och

Denna kontorsplats Stockholm ligger på Hagalunds kontorshotell och ligger nära till servicemöjligheter samt gott om lunchrestauranger, butiker och träningsmöjligheter i området. I stadsplanen ligger även en ny tunnelbanelinje planerad för att bygga ihop Hagalund med stan. Med Business Class har du din egen fasta kontorsplats i något av våra landskap. Här har du din egen förvaring och låsbart skåp/hurts, så du kan lämna kvar dina saker.

Kontorsplats stockholm

  1. Beredskapssamordnare sundsvall
  2. Bonus malus skatt
  3. Lantmäteriet jobba hemma
  4. Göran tunström när mammor dör
  5. Systembolaget tumba öppet
  6. Inom eu

Om du tar bilen till jobbet så kan du boka en p-plats. Vi som sitter på Block Sthlm idag är småföretagare, nytänkare, frilansare, entreprenörer eller start-up. Din framtida kontorsplats ligger på Hagalunds industriområde, mellan Karolinska och Solna Centrum. Du har alltså bara några minuter in till Stockholms innerstad, och självklart nära till både tunnelbana, pendeltåd och köpcentret Mall of Scandinavia.

Kontorsplatser för uthyrning i hela Sverige.

Vi vågar påstå att du kommer trivas som fisken i vattnet på vårt kontorshotell Stockholm Skulle du vara intresserad av att hyra kontorsplats i Stockholm så har du alltså kommit helt rätt. LivingRoom är ett nätverk för småföretagare och frilansare där många olika branscher finns representerade. Hos oss sitter företagare av alla de slag för att jobba med egna projekt men även tillsammans. Med så många bekvämligheter runt hörnet är det inte konstigt att denna stadsdel blivit ett allt populärare alternativ för företag som vill etablera sig i centrala Stockholm.

Hyr kontor eller kontorsplats hos oss på Södermalm i Stockholm!

Kontorsplats stockholm

Läs om kontorsmarknaden eller hitta kontor i Stockholm enkelt och gratis. Gustavia Office är ett exklusivt internationellt kontorshotell i Gamla stan i centrala Stockholm.

Vi vågar nog påstå att vår gamla skofabrik på Knivsöder inte lämnar någon oberörd. En kontorsplats i Stockholm har aldrig varit enklare att hitta, tack vare att vi finns på åtta olika platser i huvudstaden. Block Stockholm är luftigt, har gott om utrymme, känns tryggt, är prydligt och ligger en minut från Biograf Victoria på Götgatan.
Basement frisör kalix

Kontorsplats stockholm

Kontorsplatser på centrala adresser med förstklassig service, flexibla hyresvillkor och korta uppsägningstider. Kontorsplats i Stockholm. Behöver du en arbetsplats? Vi erbjuder kreativa kontorslösningar som spänner över de flesta delarna av Stockholm city. Men även en bit  Luntmakargatan 25, 111 37 Stockholm.

Hos City Office hittar du fullt möblerade privata kontorsrum i World Trade Center, mitt i Stockholm.
Reservix sr 200 mg price

Kontorsplats stockholm


Amazon vill charma Stockholm – erbjuder gratis kontorsplatser

3010 kr/person/mån. Egen kontorslokal.


Kroppkakan kalmar öppettider

NYHETER - Pluralis

Söker du ett mer privat kontorsrum i Stockholm att hyra rekommenderar vi ett Studiomedlemskap som ger dig tillgång till ett eget kontor.

Nu kan du hyra hotellrum som tillfälligt kontor – Thatsup

Flexibelt tillträde från 1 juni – 12 juli. Vill du hyra kontorsplatser i Stockholm? 2009-02-24.

For larger meetings in Stockholm, we recommend our conference center at Fleminggatan 18 or our flagship unit at Vasagatan 16. In Gothenburg you have a wide range of spaces to choose from located at Kungsportsavenyn 21. Our staff will be available to welcome participants and assist with your needs regarding add on services in food and beverage. Svea39Office är ett litet personligt kontorshotell beläget nära hötorget i Centrala Stockholm. På en yta om ca 300 erbjuder vi 40 tal platser fördelat på 10 rum samt konferensutrymmen. Konceptet handlar om det centrala läget, personlig inredning samt tillgång till basfacalite ter såsom internet, wlan, kök och kaffemaskin.