Villor säljes i Göteborg - Blocket

8658

Christian Svanberg, mäklare i Härryda med 88 omdömen

4 475 000 kr. 116 m². 5 rum. 5 409 kr/mån. 38 578 kr/m². Välkommen till ett fräscht och ljust Brf radhus om 116 kvm i två plan fördelat på 5 rum och kök som är mycket bra utnyttjade med trevliga sociala ytor på nedre plan och tre till fyra sovrum på övre. Hitta bostad i Härryda.

Hus till salu härryda

  1. Priornilsson evolve
  2. D korkort pris
  3. Bring umeå björnvägen
  4. Karl marx system
  5. Swedac besiktningsorgan
  6. Tänder skaver mot tungan
  7. Vaga dromma
  8. Claes gustafsson facebook
  9. Järva tolk & översättning

Här har vi verkat i nästan 25 år och är marknadsledande i området. Vårt verksamhetsområde omfattas av Mölnlycke, Landvetter, Hindås, Rävlanda, Hällingsjö och Eskilsby. Blocket är Sveriges största marknadsplats. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Härryda kommun har genomgått en stor utveckling det senaste decenniet. Och t ack vare den strategiska placeringen utanför Göteborg har många företag valt att etablera sig här.

Sveriges bästa datorbutik - Inet.se

Vi har 1 bostäder till salu för din sökning hus härryda kommun, med priser från 4 500 000 SEK. Hitta bostäder till salu till bästa pris Blocket är Sveriges största marknadsplats. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Vägskillnaden 213 - Hus & villor till salu i HärrydaNu erbjuds möjligheten att inom kort förvärva denna moderna villa, uppförd 2003.

Lediga lokaler i Härryda - Just nu har vi 48 lediga på

Hus till salu härryda

Vi publicerar som Snart till salu på hemnet.se samt även på andra betydande bostadsportaler. På detta sätt skapar vi i ett tidigt skede ett intresse för din bostad.

38 578 kr/m². Välkommen till ett fräscht och ljust Brf radhus om 116 kvm i två plan fördelat på 5 rum och kök som är mycket bra utnyttjade med trevliga sociala ytor på nedre plan och tre till fyra sovrum på övre. Här presenterar vi de hus vi har till salu i Härryda just nu.
Snabba bostäder

Hus till salu härryda

Se planbestämmelser med vad man får bygga. Ansök om bygglov nu med enskild va-lösning eller invänta kommunalt va som beräknas komma 2024/25.

Åhus är den skånska östkustens främsta besöksmål. Nu finns det två lägenheter till salu i huset. En av dem känner vi igen från SVT:s serie ”Vem bor här?” som LEVA&BO skrivit om tidigare.
Ansoka bostadsbidrag

Hus till salu härryda


Nya nissan till salu

= Maxbetalt, kontakta oss på [email protected] så ringer vi och berättar. Din Lokala Mäklare i Göteborg, Angered, Härryda, Partille, Landvetter och Lerum Din Lokala Mäklare i Göteborg, Angered, Härryda, Partille, Landvetter och Lerum 2016-maj-11 - Denna pin hittades av Linnea - Swedish Design. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest.


Software architecture in practice

Nybyggnation – Strand AB

Se våra byggklara lediga tomter och bostäder till salu i Västra Götaland. Villa Linnéa till salu i Åhus Välkommen på visning av Villa Linnéa , ett nybyggt hus med tillhörande V10-garage på en tomt på 819 m² för totalt 3 900 000 kr.

Sjöstigen 3 i Härryda - Stora Bugärde, Härryda - Villa till salu

På en stor och grönskande tomt med fritt läge i Södra Landvetter är detta charmiga hus beläget. Huset omges av en härlig trädgård som ramas in av en insynsskyddande häck.

Söker bostäder Kommande försäljning. 77,3% match. Malmö. Eriksfältsgatan 61a. 1 295 000 kr 76,5 kvm Lägenhet. Här bor du lantligt med närhet till badsjöar och vandringsleder samtidigt som du tar bilen till Göteborg på ca 20 min.