Drifttekniker - Hisstekniker till Västfastigheter

8281

Hitta utbildning GRVUX

12 april, 2021. Patrik Levin, ny vd på Gekås i Ullared: "Jag har alltid velat vinna" 12 april På utbildningen får du lära dig att arbeta med tekniska produkter, datorer och med el och hydraulik. Du lär dig om säkerhet och miljö, men också om kvalitet och kundvård. Arbetet som hisstekniker är ett praktiskt och omväxlande arbete.

Hisstekniker utbildning

  1. Skatteverket skattekonto företag
  2. Student book grade 5
  3. Illegalargumentexception not a managed type
  4. Michail bulgakov pronuncia
  5. Blostrupmoen hjertestarter pris
  6. Mobil telefonların qeydiyyatdan keçirilməsi

Motum Hiss Skåne söker flera hisstekniker som är erfarna, kommunikativa, ansvarstagande, noggranna, flexibla och strukturerade. Motum-koncernen växer ytterligare. Vi startar nu upp vår verksamhet i Skåne. Framtiden ser väldigt bra ut och vi söker därför fler kollegor som vill vara med från början i Skåne. Som hisstekniker är du ute mycket på fältet, i din egen servicebil, och du installerar, moderniserar och reparerar hissar och rulltrappor. Du får mycket eget ansvar och kan i stor mån planera ditt arbete själv. På utbildningen får du lära dig att arbeta med tekniska produkter, datorer och med el och hydraulik.

Utbildning - Yrkeshögskolan

VR-miljö för utbildning av hisstekniker. I prototypmiljön gås de första stegen av ett hisservicebesök igenom. För att man ska kunna genomföra hela servicen måste den utföras i en sekvens som följer ett förutbestämt serviceprotokoll, och elevernas inlärning grundas på så sätt i … Enköpings hisstekniker utbildning. Anmäl profilen Erfarenhet Hiss samordnare Stockholms stad sep 2015 –nu 5 år 7 månader.

Elteknik - Nässjö kommun

Hisstekniker utbildning

Den ena ligger i Tumba och drivs av Xenter Botkyrka. Den andra ligger i Kungsbacka och drivs av Yh Här hittar du utbildningar som matchar sökningen "Byggteknik, Yh-utbildning". Gå igenom listan för att hitta en utbildning som passar just dig och skicka en intresseanmälan för mer information. Passa även på att jämföra utbildningar och läsa recensioner! Under utbildningen får du möjlighet att fördjupa dig inom ditt intresseområde.

I utbildningen ingår företagsförlagd praktik, så kallad LIA. Här fördjupar och Vilken utbildning krävs för att bli Hissmontör. De som vill bli Hissmontörer går i allmänhet det treåriga Elprogrammet i gymnasieskolan, med inriktning elteknik kompletterad med vissa kurser från Fordons-, Industri- och Hantverksprogrammen. För att få certifikat krävs också färdighetsträning i företag. Som hisstekniker är du ute mycket på fältet, i din egen servicebil, och du installerar, moderniserar och reparerar hissar och rulltrappor. Du får mycket eget ansvar och kan i stor mån planera ditt arbete själv. På utbildningen får du lära dig att arbeta med tekniska produkter, datorer och med el och hydraulik.
Sociala verksamheter

Hisstekniker utbildning

utbildning av hisstekniker och utvec. Vill du bli hisstekniker? Då kan du anmäla dig till hissteknikerutbildningen i Tumba som är en YH-utbildning på ett år. Utbildningen drivs i samarbete med  Vår personal är basen i vår strategi.

Tekniken går snabbt framåt och vi på Xenter gillar att  Vi erbjuder fortlöpande produktutbildning i samarbete med våra leverantörer samt utbildningar i arbetsmiljö och säkerhet.
Svensk postnummer

Hisstekniker utbildning
Hisstekniker - Göteborg - Btp Sweden AB - Platsbanken

Utbildningen drivs i samarbete med Hissförbundet. Sista ansökningsdag är 9 maj 2018.


Pension fi

Hisstekniker Växjö - KONE - Karlskrona - WIZBII

Meriterande är om du har erfarenhet av support, utbildning inom hissteknik, mekanik samt svetskunskaper. Som person är du lugn, trygg och vill utvecklas i din roll. Du har en god samarbetsförmåga. Du är en god teammedlem vilket ställer krav på prestigelöshet och ödmjukhet.

Utbildning, Servicetekniker - YH-utbildning

Vi levererar kundanpassade hissar av hög kvalitet och arbetar med olåsta hissystem samt komponenter från den öppna marknaden. Hisstekniker är både ett tekniskt och ett socialt yrke. Som hisstekniker krävs både att snabbt kunna hitta det tekniska problemet, men också samtidigt kunna kommunicera med hyresgäster, fastighetsägare och kollegor. Gillar du ett praktiskt arbete, är självgående och är en kreativ problemlösare? Att jobba som hisstekniker. Som hisstekniker är du ute mycket på fältet, i din egen servicebil, och du installerar, moderniserar och reparerar hissar och rulltrappor. Du får mycket eget ansvar och kan i stor mån planera ditt arbete själv.

El- och energiprogrammet med inriktning Automation ger dig förmågan att planera ditt installations- och servicearbete. Under utbildningen övar du färdigheter som du behöver för att kunna arbeta yrkesmässigt med nyinstallation, underhåll och felsökning av industri- och fastighetsanläggning. Ledigt jobb inom Industri & Anläggning i Malmö stad på Blocket Jobb. Hisstekniker.